Bag om WeLoveFerrari.dk

Historien:
Det hele startede tilbage i år 2002, hvor vi begge blev medlem af Club di Fiorano, der er en klub for alle Ferrari interesserede modelbils samlere. Igennem Club di Fiorano fik vi kendskab til hinanden, dog kun via det lukkede forum for klubbens medlemmer. Der gik nogen tid før vi mødtes første gang - til det første Ferrari Days der blev holdt, i 2003 på Padborg Park.

Efter det møde mødtes vi igen, og har i dag opbygget et godt venskab. Vi begyndte at snakke meget sammen, og en dag kom Morten med idéen, at lave en Ferrari hjemmeside - eller han var faktisk allerede gået i gang med den, den hed www.ferrari-f1.webbyen.dk (Siden findes stadigvæk - dog kun med et link til den nuværende side ;-) og det var startskuddet til WeLoveFerrari.dk.
Vi lagde mange kræfter i siden, og forsøgte at gøre den så god som mulig, opdatere den så ofte som muligt - hvilket vi også forsøger her!
Webbyen er hovedsagligt gratis hjemmesidesider, og der gik ikke længe før vi nåede den kapacitet der var til rådighed hos Webbyen.

Med alt det vi stadigvæk manglede på siden, før vi kunne være tilfredse, kunne vi godt se, at vi var nødt til at købe vores eget domæne, og oprette et webhotel.

Vi ejer nu domænet WeLoveFerrari.dk, der blev købt d. 17. november 2003.

Hjemmesiden er opbygget omkring vores entusiasme og viden inden for Ferrari, hvilken vi ønsker at dele med alle andre. Vi er absolut ikke professionelle til programmering af hjemmesider, men vi bliver hele tiden bedre til det.

Vi håber meget, at De nyder vores site, og skriv gerne til os, hvis De har kommentarere til sitet.
Gå til Gæstebogen...

Webmasterne bag WeLoveFerrari.dk ønsker jer god fornøjelse!

Se statistik over hjemmesiden...

Webmasterne:

    
Kenneth til venstre - Morten til højre                                          Morten til venstre - Kenneth til højre

Morten
Jeg er 21 år bor i Haderslev, og arbejder i øjeblikket som Speditørelev hos Bring Logistics. Derudover er jeg desuden medejer af K&M Event, der specialiserer sig i Ferrari-events, og udlejning af sportsvogne til div. arrangementer. Jeg har samlet/interesseret mig for Ferrari siden sidst i 90'erne og det hele startede med , da vi på en tur til Monaco oplevede den specielle stemning i byen, der bl.a. skabes af de mange Ferrarier, der kører rundt på gaden, plus det faktum, at der i Monaco ligger en stor F1 butik med alverdens merchandise og memorabilia. Interessen for Ferrari som en helhed startede selvfølgelig allerede i barndomsårene, hvor enhver dreng med respekt for sig selv lader sig imponerer over de super fede italienske biler - og det er her passionen for alvor sætter sit afsæt i enhver mands krop. Jeg kan ikke umiddelbart udvælge en Ferrari, der tiltaler mig mere end andre, men der er dog enkelte, der efter min egen overbevisning skiller sig ud fra mængden. Af disse kan nævnes 166 mm, 250 GTO, 250 Testarossa, 288 GTO, Stradalen osv. osv. Rent faktisk kunne jeg jo ligeså godt liste den ene Ferrari op efter den anden, for det er altid noget specielt at se en af de unikke biler, hvad enten det er en 360'er eller en F40.

Kenneth
Jeg bor i Århus, 20 år, og går også på HHX. Jeg har haft interessen for Ferrari siden ca. 1997, hvor jeg også fik min første modelbil - en Ferrari F50, sølv fra Bburago. Min samling dog først RIGTIGT taget fart siden 2002, fra da jeg blev medlem af Club di Fiorano, hvor min samling af modelbiler er vokset fra 11 til i dag over 85 Ferrarier. Du kan se hele samlingen her... 

Jeg er også først inden for de sidste par år begyndt at "opsluge" viden om Ferrari. Jeg har fem gange kørt i Ferrari, en 328'er, 355 Challenge med Casper Eldgård ved rattet, en 355 GTS, en 348 TS, en 328 GTS, en 360 Modena og en F430 Spider. Jeg har været i Maranello, set Formel 1 på Imola banen i april 2004, det var en oplevelse, som jeg sent glemmer, det var tre dage i himlen!!!!! September 2004 var måde Morten og jeg til Ferrari Racing Days på Nürburgring - også en oplevelse for livet - siden da er endnu flere store oplevelser blevet tilføjet på listen, følg vores oplevelser her...