Copenhagen Historic Grand Prix 2007

Copenhagen Historic Grand Prix er et årligt arrangement, der foregår i fælledparken i København. I år var der gjort en særlig indsats, for at få udstillet en masse ferrari'er i forbindelse med mærkets 60års jubilæum - og det må siges at der var et imponerende fremmøde.! Godt 100 ferrari'er var samlet, hvilket må siges at være imponerende. Af de lidt mere sjældne ferrari'er kan bl.a. nævnes F40, F50, tre Enzo'er (gul, rød og sølvgrå), Lusso, FXX og ikke mindst den meget sjældne Ferrari Dino Fantuzzi.

Udover dette blev der også kørt Ferrari Challenge, dog ikke helt officielt, men der blev stadig gået til stålet, og det var da heller ikke alle der slap afsted uden skrammer.

I år var der gjort ekstra meget ud af banen, der i år var 2km lang, hvilket inkluderede en 800m lang langside, hvor challenge bilerne nåede op i omegnen af 285 km/t, hvilket dog ikke var helt så hurtigt som den Aston Martin DB9, der blev kørt af Casper Elgaard på Le Mans, som nåede op på 295 km/t. Tom Kristensen var selvfølgelig også tilstede til arrangementet, og dette benyttede mange til at få en autograf af den nok største danske racerkører i gennem tiden. 

Dette arrangement får 4 ud af 5 stjerner fra WeLoveFerrari.dk,
fedt arrangement og flot fremmøde!! Men der manglede dog lige lidt.