Besøg hos Damgaard Nielsen Automobiler

Lørdag den 12. marts gik turen til Damgaard Nielsen Automobiler i Allerød lidt uden for København. Forventningerne var skruet helt op, og vi fik hvad vi kom efter!

Klokken havde lige passeret 14.00 da vi ankom til den sorte bygning hvor Damgaard Nielsen Automobiler har til huse. Vi parkerede lige ved indgangen, og kunne straks se Ferrari'erne derinde! Efter den kedelige vinter-periode, hvor chancen for at se en Ferrari er ekstremt lille, var det dejligt endelig at kunne nyde synet af en rigtig bil igen!

Der var store forventninger til besøget - men det var tydeligt at det de fleste glædede sig mest til, var at se den nye F430 - herunder også mig selv!!! Første kig på F430'eren......alle forventningerne indfriet - F430 er en ÆGTE Ferrari, og hold kæft den lyder godt! Det må ganske enkelt være drømmebilen, hvis ikke man da ikke lige har penge nok til en Enzo!

Der var selvfølgelig meget mere at kigge på. Efter en præsentation af Damgaard Nielsen Automobilers historie, fortalt af selveste Ulrik W. Rasmussen, fik vi endelig lov til at kigge på alle de smukke biler. I selve udstillingen stod der følgende biler: 

Ferrari:
2x 360 Spider (rød & gul), 2x 355 Berlinetta (sort & rød), 575 M Maranello, 550 Barchetta, Testarossa, 348 Spider og en Mondial T.

Derudover stod der også en enkelt Hummer, og et par Maserati'er - de ser nu ikke værst ud i det fine Ferrari-selskab. Vi fik lov til at gå ud på værkstedet at snuse lidt rundt, og det må helt klart have været her vi brugte mest tid! Det er også ganske forståeligt når der udover F430'eren stod 612 Scaglietti og en gul Enzo - plus en 360'er og en Dino hævet op under loftet på en lift. Ulrik var også så flink at starte F430'eren, og den lyder helt som ventet - mere end bare fantastisk! 

Der skulle også være en kælder med en masse biler, og den skulle vi også gerne nå at se. Igennem udstillingen og ned ad trappen til kælderen. Der var ikke særligt meget plads tilovers dernede, da der var proppet med biler. Desværre var de alle pakket ind i under fine tæpper og dækner, men det var rimeligt tydeligt at se hvad der gemte sig under dæknerne. Enkelte blev vist frem, bl.a. en rød F50. Og så stod der sørme også lige en F430 mere med gule bremsekaliber, og andet interiør.

2 F430'ere, en F50 og en Enzo, det er de få ting der skal til for at skabe en kanon oplevelse. Og jeg håber bestemt ikke det er sidste gang vi besøger Damgaard Nielsen - men næste gang må det gerne være med den helt store pung i baglommen.. ;-)  

Her er lidt billeder fra Damgaard Nielsen turen: