Ferrari Days 2007

Ferrari Days har de seneste 2 år været afholdt på Århus havn, og igen i år skulle Århus havn lægge asfalt til - DESVÆRRE!
Siden Ferrari Days arrangementet er blevet knyttet til Århus Havn er det kun gået ned ad bakke for arrangementet. I 2005 var deltagelsen af både Ferrarier og publikum stor, men sidste år var det faldet, og igen i år var det yderligere faldet. Lørdag besøgte WeLoveFerrari.dk ikke Århus havn, men søndag var der kun knap 30 Ferrarier samlet på havnen, hvor Racing9000 udgjorde hele 6 stk! Den dårlige bane på havnen medførte også til, at Racing9000 bilerne slet ikke kørte, da man ikke ville risikere at ødelægge bilerne! Racing9000 var heller ikke til stede lørdag, men de trak niveauet en del op, med deres tilstedeværelse søndag. WeLoveFerrari.dk er blevet inviteret på besøg hos Racing9000, og der vil på siden komme mere herom, efter besøget, der formegentlig bliver sidst i maj / starten af juni.

WeLoveFerrari.dk følte sig snydt, ved et arrangement som dette, hvor vi betalte 80 kr. i entré, men folk ude fra gaden kunne se, det samme som os!
Vi håber, at Ferrari Days næste år afholdes et sted, der er værdigt for biler, publikum og Ferrari i det hele taget!!

Arrangementet får kun 1 lille hest, af WeLoveFerrari.dk,
det var jo trods alt tale om Ferrarier!


Her er en stak gode billeder:
(klik for større billede)