Ferrari Days på flyvestationen i Værløse

Efter det rigtig flotte Ferrari arrangement i Padborg sidste år, var det i år sat meget høje forventninger til arrangementet i Værløse, og vi her fra WeLoveFerrari.dk, skulle selvfølgelig også med til dette arrangement. 

Der var i år lovet op mod 100 Ferrarier, hvor der sidste år "kun" var lovet omkring 80. 

Vores tur derover startede tidligt, vi skulle op kl. 04.15, for at køre fra Haderslev til Værløse. Turen startede godt, da vi kom til Fyn blev vi overhalet af en rød Ferrari 512 TR, og den fik noget at leve af, og var meget hurtigt væk igen. Da vi nåede lidt længere, tog vi en tur på en reste-plads, vi var åbenbart ikke de eneste, her var ejerne af en 360 Modena, 512 TR (den som overhalede os) og en 348 TS inde for, at spise morgen mad.

Men så nærmede vi os Værløse, og vi var rigtig spændte. 

Da vi kom ind på pladsen... Uha... Der var sørme lige en Enzo og en helt masse andet guf. Ferrarierne kom hele tiden trillende ind, og der var en hel del. Enzoen var det helt store trækpunkt, det er jo kun 2. gang den er fremme her i Danmark, og så var det også Enzo nr. 2 i Danmark, en rød - den første var jo gul, og blev præsenteret i Bella Centret i april.

Det var helt utroligt, at kunne gå rundt med den lyd i baggrunden, fra de Ferrarier som kørte på banen, mens man kiggede på de parkerede omme på pladsen. Man kunne jo selvfølgelig også gå om til banen og kigge, hvor der ikke blev lagt fingre i mellem, men bare kørt til. 

Da de desværre ikke overholdte deres program for dagen, kunne vi bare gå rund og kigge, som det passede os. Vi skulle selvfølgelig også stå og passe Club di Fiorano standen, som der kommer lidt om efter billederne! Men vi nød da også, at vi bare kunne gå rundt! 

Der var også mødt en Panoz frem, vi ved ikke helt, hvad den havde at gøre lige den dag, men andre publikummer syntes vidst godt om den, og ja, den lød godt, men ellers ikke. Det var Panozen som bl.a. Jan Magnussen kørte i til Le Mans!

Dejlig start

F50

Enzo

360

355 Challenge

365 Daytona

F40 var der også, sammen med F50 og Enzo

550 Maranello på vej ind fra en tur på banen

Gul 360, 355 spider, og bageres 355 Challenge

360 Modena

355 brænder dæk af

Rød 456 GT

F50

360 GT

Enzoen kom endelige på bane

Her kommer den - Enzo

Enzo igen

Han var skam ikke ked af det

Her er Enzoen under nedbremsning  

360 Modena + 360 GT
  

512 TR + 355 Challenge + 360 GT + 360 Modena

Testarossa

F2002

360 Stradale

Her et par billeder af Enzoen

Side spejlet

Ejerens søn startede lige dyret

Enzoens hingst bag på

En passager skal på plads

Enzo vs. 360 Stradale

Ferrari pladsen

Enzoen var klart hurtigst

  
Club di Fiorano havde fået tilladelse til, at stille en stand op, hvor vi kunne udstille vores flotte modelbiler. Der var hele tiden gæster i standen, det var helt kanon, og klubbens store Enzo vakte også meget opmærksomhed.
  

Her en kig ned over bilerne Enzo 1:5 Et par Testarossa'er i 1:8
  
Vi syntes det var et rigtig godt arrangement, desværre overholdt de ikke det program, som de havde lagt for dagen, men set i forehold til sidste år, så var der en del flere fremmødte Ferrarier, og der var lidt flere specialiteter i år. Og vi glæder os allerede til næste år!