Monaco & Cannes 2009

Endnu engang gik turen til det skønne Cote d' Azur i sydfrankrig, og endnu engang bød besøget på et væld af flotte sportsvogne og yachter. Der er ingen tvivl om, at dette er stedet for alle der bare har en lille smule interesse i flotte biler og det utrolige liv i vild luksus. Efterhånden som man lære Monaco og Cannes at kende finder man også hurtigt ud af, hvor man skal kigge, hvis man er på udkig efter de specielle biler - for det første er Ferrari forhandleren Auto Palace, der ligger i La Bocca, lidt udden for selve Cannes, altid et besøg værd, da de altid har et større antal nye og brugte Ferrari'er stående, samt et par Lamborghini, Bentley og Rolls Roycer.

Og ikke mindst er den flotte plads foran Casinoet, Hotel de Paris, og Cafe de Paris i Monte Carlo også altid samlingssted for nogle af de dyreste og mest specielle biler i verden. Fredag aften holdt der bl.a. en Tesla Roadster, flere (meget) store Merces, Porsche, Mclaren Mercedes SLR foruden en Ferrari California, 430 Scuderia og 360 Modena. Stemningen er som altid helt unik, og man må aldrig snyde sig selv for den lille luksus at sidde på Cafe de Paris og nyde en af de gode drinks, imens man følger med i hvad der sker på pladsen, hvor den ene dyre bil efter den anden passerer forbi, og de mange velhavende mennesker viser deres Gucci tasker og Rolex ure frem.

Desværre måtte vi sande at Museum d' la Automobil er lukket og slukket, hvilket er utroligt ærgeligt, da det normalt er et sted, hvor man har kunne opleve nogle af de allermest specielle Ferrari'er igennem tiden - se bare på nogle af de tidligere ture til Cannes og Monaco her på siden. Vi besøgte dog Automobil musseet i Monaco, og det var bestemt heller ikke uinteressant, men desværre var der her ikke helt ligeså mange Ferrari'er som, der altid har været i Cannes.

Herunder følger en række billeder fra turen. Tag også gerne et kig på de tidligere ture under "Events" for at se endnu flere billeder fra de mange spændende steder, der er at se på i Monaco og Cannes.