Ferrari Racing Days på Nürburgring

Lørdag morgen, 4. september, klokken, ja, meget tidlig drog vi fra Harlev i en lille mini bus, vi skulle endnu en gang syd på, dog med et stop i Vamdrupdam og ved Haderslev, hvor Morten kom med fra! 

Som sædvanlig var der god stemning, vi var 7 mand af sted, og med Schumacher sangen buldrende ud af anlægget i bilen, ja så kunne vi så småt begynde, at tænke på hvad vi var på vej mod!

Vi havde hørt, at man forventede op mod 1.500 Ferrarier, samt en par Maseratier, bl.a. skulle der være verdenspremiere på den nye Maserati MC12. Der udover var det også med godt 100 % sikkerhed, at vi ville komme til at se Michael Schumacher - og det gjorde vi så!

Lørdag eftermiddag ved 16 tiden ankom vi til vores hotel i Kerpen-Sindorf, Michael Schumachers fødeby, hvor vi skulle overnatte, men vi skulle selvfølgelig også en tur over i  M.S. Kart Center og race lidt på Go-kart. Her gik der et par timer, det var rigtig fedt - dels at køre på hans bane, men bare at være der! Ude på parkerings pladsen holdte en sort 360 Spider, med nogle Hamann skørter på for- og bagende. Ret fed...

I Schumis Kart Center har han også et lille museum, hvor hans første bil - en Fiat 500 - holder, samt nogle Formel 1 biler, så I han se her over! Man havde også mulighed for, at prøve at løfte et Formel 1 dæk!

Søndag var så dagen, dagen hvor vi virkelig skulle få en på opleveren med hensyn til Ferrari! Det var svært, at forholde sig til det, som ventede forude, og egentlig er det nu, hvor vi er hjemme igen, endnu ikke gået op for os, at vi var der, at vi virkelig stod i sådan et Ferrari mylder!

På vej mod Nürburgring, kl. 07.44 kom den første Ferrari susende forbi på motorvejen - en rigtig fed grå Ferrari 575 MM, en herlig start, på en endnu bedre dag!

Allerede ved indgangen til Nürburgring var der trafikkaos, det var hovedsageligt Ferrari trafikkaos! 

Vi startede så med, at gå ind på pladsen, og om til, hvor Ferrarierne skulle holde, vi var tidligt på den, og der var ikke kommet så mange endnu, vel kun 50-75 stykker! Men der kom hele tiden flere og flere til, mens vi bare gik rundt og savlede!

Det er utroligt svært at skrive, selvom man føler man kunne skrive flere sider om det, så var det så overvældende, at det alligevel er svært, at sætte ord på! Det er en oplevelse, man aldrig vil turde drømme om, flere hundrede Ferrari, på samme sted, og samme tid! Det så nogen lunde sådan ud:

Dette er blot 1, af de to parkeringer for røde Ferrarier!
Der skulle være et sted i omegnen af 280...

Ellers blev der hele dagen kørt race på banen, både Challenge biler, bl.a. 355'ere og 360'ere, men også privat ejet Formel 1 biler fik mulighed for at blive luftet! 

Vi gik også på et lille museum, som lå lige uden for banen, hvor vi havde fået af vide, at vi kunne se en Ferrari 250 GTO og en Ferrari 250 Le Mans, så vi måtte ind på det museum og kigge, og ja, der stod de, to af de mægtigste Ferrarier nogen sinde, i hvert fald Ferrari 250 GTO!

Ferrari 250 GTO Ferrari 250 Le Mans Udkig på Ferrari museum!

Ellers gik dagen med, at gå rundt mellem tribunen ved langsiden, og så Ferrari himlen, på den anden side af pitten! 

Lidt før kl. 15 kom en helikopter ind over pladsen, og vi vidste nu, hvad der skulle ske, og styrtede hen til banen, for at se, og på græsset lige over for hvor vi stod, landede helikopteren, og ud steg den 7 dobbelte Formel 1 Verdensmester, Michael Schumacher!


Så ankom Schumi, i helikopter, og landede ude på banen!
Et ellevildt publikum så på, og tudehornene blev flittigt brugt!

Schumi blev så iklædt hans køredragt, så kan kunne komme ud og lave lidt opvisning for alle sine fans, men han skiftede, styrede vi hele vejen om til tribunen, som allerede var godt fyldt om, men heldigvis fik vi plads, så vi kunne få nogle gode billeder!

Efter Schumi's optræden gik vi igen tilbage for, at kigge videre! Morten skulle lige kigge nogle modelbiler, mens jeg - Kenneth - valgte at gå lidt rundt blandt den rigtige vare! Jeg tog en tur langs garagerne, hvor div. Challenge biler holdte, og andre speciel biler, bl.a. en garage med 5 røde Enzo'er! Desværre var porten lukket, og man kunne kun se gennem et lille plastic vindue! Jeg nåede op til en lille indhegning, hvor der holdte to Ferrari Scuderia busser, og kunne se alle folk stod og var helt vilde, og kaldte på Schumi, og skyndte mig hen i mylderet, og fik kæmpet mig godt frem, og hvem stod inde bag hegnet, det gjorde Schumi!


Jeg var ikke mere end et par meter fra ham - de forreste var heldige,
at få en autograf, men han gav kun nogle få!

Han var ikke ude længe, og gik så tilbage i garagen, desværre så vi ikke mere til ham, og inden autografer til os! :(

Dagen på Nürburgring var nu ved at være ovre, en helt kanon dag, som ingen af os nogensinde glemmer, spørgsmålet er, om vi nogensinde kommer til, at forstår, at vi virkelig var der! Det er nu, tre dage efter endnu ikke gået helt op for os!

Schumi i F 575 MM
 
Kæmpe afbrænder i 575 MM! Så kom Schumi i F2003-GA!
Hov... Så tager vi lige en rundtur Samme donut...
Endnu et billede fra den donut Et mere... Og færdig!

Dagen bød på massere af Ferrari, race, Schumacher, og ja, egentlig alt hvad man næsten kan ønske sig! Vi forsøgte at regne lidt på det, og der var nok omkring 700 Ferrari'er, det er dog et stykke fra de 1500 som man regnede med, men vi er bestemt ikke skuffede efter, at have set omkring 10 Enzo'er, 3 288 GTO'er, en 250 GTO, en 250 Le Mans, en del F40'ere samt F50'ere, og rigtig mange 360'ere, dem var der helt klart flest af, men ja, der var godt opmøde af de mere "normale" modeller!

Men her er nogle af de bedste billeder fra en uforglemmelig dag, som næsten ikke er til at sætte ord på! God fornøjelse!

 
360 Challenge 360 Challenge heat 2. starter 360 N GT
360 N GT 360 Challenge Stradale 312 B
312 T på banen Rød og gul Enzo Der var 9 Enzo'er på banen
Forfulgt af 5xF5, 5xF40 2x288 GTO En af de sorte Enzo'er Et par Enzo'er
288 GTO 288 GTO 288 GTO
360 Spider, der var en del! 550 Barchetta - lavet i 449 eks 550 Barchetta
Blanding af 512 TR, 512 M og Testarossa Testarossa/512 TR/512 M'er og en slat F40'ere F40'ere på række - mums...
Lige et par F40'ere 355 GTB, men andre fælge Se, de er bare flotte!
Det sagde vidst klask Måske de har ramt hinanden? Bagenden til forrige billede
F50 motor 2xEnzo Enzo, denne skærm har samme form som F40'eren
360 Spider 333 SP klar til at tage hjem 612 Scaglietti 
360 Stradale Endnu en 360 Spider 550 maranello
To gule 360'ere Sort Enzo 500 Superfast
Endnu en 288 GTO 288 GTO igen Vi kigger ind i pitten
Et par F1'ere gøres klar Samme gælder her Så lige endnu en F40 og F50
F50 Enzo 365 GTS/4 Daytona
355 Spider på P-pladsen 512 BB forlader banen Ligeså denne 360'er
Og denne 275! Den er også flot i sort!  355 kom forbi på vej hjem
Endnu en 360'er, og 355 Spider 360 Spider!

 

  412 T1 - privatejet  F2002 - privatejet 312T - privatejet

I løbet af dagen var der også private Ferrari Formel 1 ejere, som fik lov til at køre på Nürburgring, her er lige et par rigtig gode billeder af de biler som kørte!

333 SP - privatejet Schumi i F2003 GA!

En stor tak til arrangørerne, Madsen & Co.!