Speed Festival på Padborg Park

Søndag den 23. maj, blev der afholdt speed festival på Danmarks nyeste racerbane - Padborg park. På deres hjemmeside stod der -  aldrig før har flere Ferrarier været samlet på et sted i Danmark, den holdt ikke helt, men der var da et par stykker. Både Kenneth og jeg tog selvfølgelig derned, da der skulle køres Ferrari Challenge, hvilket ingen af os har set før.

På trods af at vi kørte for sent af motorvejen, nåede vi derned til løbet. Vi små løb ind til banen, for at nå at se starten, den nåede vi, men vi må desværre nok indrømme at vi har set lidt sjove ud da vi kom ind på pladsen, vi kunne nemlig ikke finde ud af hvor vi skulle stå, og da der samtidig stod en Ferrari 360 GT plantet lige foran os, blev det i hvert fald ikke bedre.

Vi fandt vores "spot", og fik taget lidt billeder. Ferrari Challenge er specielt, ikke kun fordi det er i vaske ægte Ferrarier, som endda er tunende - og MEGET fede, men også fordi der bliver gået til den. Der sker stort set altid ulykker, hvilket også hændte under dette løb - en 355`er låste bremsen på venstre fordæk, og skred op på siden af en 360`er, hvilket blev til denne "lille" bule...

       

Efter løbet kom alle bilerne stille og roligt trillende ind i pitten, hvor vi, meget heldigt, stod lige op ad hegnet. For første gang kom vi rigtigt tæt på de fede biler, men der gik ikke lang tid før vi kom MEGET tættere på dem. Fri adgang til pitten - det er  fedt. Jeg - Morten - var den første af os, til at gå igennem pitten, da jeg ville op og tage et billede af alle bilerne set forfra. Undervejs gennem pit-lane opdagede jeg en "forladt" Ferrari/BBS fælg, som bare stod og så godt ud, den var en anelse smadret, men tankerne gik straks i gang - Hvis den nu stod på mit værelse osv.! Og meget heldigt fik WeLoveFerrari.dk's web-mastere den foræret...

   

Desværre kunne vi kun blive og se 1. heat, da der jo også skulle køres formel1 i Monaco, og det ville ingen af os gå glip af, så vi måtte efter en ret fed oplevelse, kører hjem med en vaske ægte Ferrari Challenge fælg liggende i bagagerummet!

Her lidt billeder, KLIK på dem for at se dem større..

Overhalingsforsøg... Challenge biler... Kamp til stregen...
Af sti af sted... Problemer??? Så var det altså slut...
Kühlmann... Smukt view... Så kørte de ellers i pit..
Så blev der pillet ved bilerne Kühlmann & Rasmussen... Racing Aheads lastvogn...
Der tjekkes op på div. ting Nok den fedeste 360'er Fed...
Herlig vinkel... God røv... 360 GT & 308..
512 TR og Gallardo... 360 GT - GOD RØV!!! Smukke biler - smukke fronte...
2 x 360 Spider
 
360 Challenge, vidst derfra vores fælg kommer 360 GT... Uha, ikke et hverdags syn...
Den her var RÅ!!