Ferrari træf på Sjælland

Søndag d. 31 maj 2008 tog WeLoveFerrari.dk på Ferrari tur til Sjælland. Først skulle vi en tur forbi KTI banen i Roskilde, hvor der var et mindre køre teknisk kursus, hvor en del Ferrarier deltog. Her var der rig mulighed for at opleve bilerne i fart, og gode muligheder for os, til at komme helt tæt på banen, og få nogle fede fotos.

Fra Roskilde kørte vi videre til Club di Fiorano træf, modelbils klubben som vi begge er medlem af, der afholdes hos Samlerbørsen i Rødovre. Også her var en del Ferrarier til stede, og der kunne handles i den mindre skala i butikken - god for os, der endnu ikke har en konto der siger ok for den ægte vare! ;)

Club di Fiorano havde fået aftalt et besøg, hos formanden for den danske Ferrari ejer klub, som vi fra Samlerbørsen kørte ud og besøgte. Det var noget af en garage der mødte os, en rigtig fed drengerøvs garage, der ikke blot bestod af Ferrarier, men andre flotte klenodier, og mange andre super fede ting.

Dagen sluttede i Virum, hos en af klubbens medlemmer, der bød på en omgang grill og et kig inden for, på den fede samling af modelbiler han er indehaver af.


Dagen får 4 ud af 5 mulige fra os. Det var en helt super dag
med masser af Ferrari fra morgen til aften.

Klik på billederne for at se dem i stor format