Min første tur i en Ferrari

Ja, det er efterhånden ved at være et godt stykke tid siden, at jeg - Kenneth - var så heldig, at blive hentet i en Ferrari. Jeg var anede intet om det, men havde selv forsøgt hos gud og hver mand, som jeg kunne finde frem til, at de ejede en Ferrari, men næsten uden held, og da det endelig lykkedes mig, ville mine forældre ikke have det. 

Dagen hvor jeg ønskede det skulle ske, var til min konfirmation, den 27/4 2003. Jeg havde skrevet det på min ønske seddel, men jeg regnede ikke med at det ville ske, og gik derfor selv i gang, men blev hver gang stoppet af mine forældre.

Da dagen kom, og vi havde været i kirken, og skulle til at fejre det, skulle vi lige hjem, inden vi skulle videre til festlokalerne, for der var en halv time til, at gæsterne var inviteret. Da vi gik ned mod bilen, oppe fra kirken, siger jeg i sjov til mine forældre, "Nu mangler det bare, at der holder en rød Ferrari nede på parkerings pladsen", men desværre, det gjorde der ikke.

Som sagt skulle vi lige en tur hjem, inden vi kunne tage ud og fejre dagen. Stadigvæk var jeg intetanende, og gik runde derhjemme, og viste mine modelbiler frem, til nogle af vores gæster. Pludselig kunne jeg høre en mærkelig brummen uden for, og og senere fået af vide, at jeg sagde "Hvad er det!! Hvad pokker er det?!" Hvor efter jeg styrtede ud af døren, og ud på vejen, hvor der kom kørende en rød Ferrari 328. 

Nu lå en times lang køre tur forude, i drømmebilen - FERRARI. En stille, rolig og meget behagelig tur. Meget sjovt, at se hvordan andre reagere, når de ser/hører sådan en bil, det er vel som at se sig selv. For første gang kunne jeg prøve accelerationen, dog tror jeg ikke vi var meget over 100 km/t, da det var en lille snoet landevej, og meget bykørsel vi kørte på, men én ting er sikker - DET VAR FEDT...!!!

Lige et par billeder af bilen, og mig...