Turen går til Ferrari importøren - DNA

Fredag d. 29/11 var en stor dag for mig - jeg skulle besøge Ferrari importøren i DK. Desværre måtte jeg lige klare 3 timer i skolen, inden jeg kunne tage af sted, men i de tre timer snakkede jeg ikke om andet end Ferrari!!

 

Thomas, en god ven, skulle med derover. Kl. 11.00 tog vi af sted mod færgen i Ebeltoft, og vi skulle bare nå færgen kl. 11.45. Da vi kørte om bord var der så småt begyndt at danne sig sommerfugle i maven.

 

Da vi så endelig kom til afkørslen mod Allerød på motorvejen, og var kørt af, troede vi, at vi var kommet af motorvejen for tidligt og skulle lige til at vende, men nej, den var god nok, for pludselig dukkede en stor sort bygning op, hvorpå der med store bogstaver stod Ferrari og Maserati. På meget få sekunder fik jeg lidt ondt i maven, og glædede mig HELT VILDT til at se alle de dejlige Ferrarier. Vi fik parkeret, gik op til døren, og ”ringede” op til Ulrik som er salgschef og vidst nok også marketingschef, han lukkede op fra sit kontor, og vi kunne gå ind, men jeg turde næsten ikke, det var jo helt vildt i forhold til de små Ferrari oplevelser jeg havde haft den gang.

 

Til at starte med hilste vi på Ulrik - en rigtig flink fyr - og han sagde, at vi bare skulle snuse lidt rund og kigge, men passe på ikke at komme til at ridse dem. Og her startede showet. Det første de bød på, var en sort 355´er… mmm… ahh… lige sagen… dernæst en kongeblå 550 Maranello… jeg var lige ved at gå på knæ for den, helt klart nr. 1 på min hit liste!!! Jeg havde set på et billede, at de skulle have en gul Barchetta til at stå, men pga. af en vandskade i kælderen var den desværre kørt væk, og alle biler i kælderen var dækket til, og vi måtte derfor ”nøjes” med 12 Ferrarier og et par Maseratier – Maserati'erne var dog ikke så spændende som de andre. De 12 stk. Ferrari bestod af: en helt fabriksny - men allerede solgt - 360 Spider i sort og med rødt indtræk… uha… der var en Mondial T, blå - en 330 2+2, rød - en 512 BB, rød - en 456 M GTA, sort også helt ny, pris 4,6 mio. - en 360 Modena, rød m. F1 gear - en Testarossa, sort - en 512 TR, rød - en 355, rød og m. F1 gear - en 348 GTB, rød - en 355, sort og sidst, men tæt på størst en kongeblå 550 Maranello.

 

I kan sikkert selv forestille jer hvor dejlig det føles at være der! Bare følelsen af at være blevet lukket ind var rar, og ligesom vi blev lukke ind, gik der fire sekunder og så stod der nogen og rykkede i dørhåndtaget, men bare ærgerligt, der var låst! Nu havde vi gået og ventet på den dag i en helt ubeskrivelig lang tid, og så endelig stod vi dér, lige der midt i mellem alle mine drømmebiler!

 

Vi gik i en times tid, og beundrede alle de vidunderlige biler, og jeg troede, jeg var i himlen. Det var også interessant og lidt lærerigt, for mens vi gik og kiggede kom Ulrik ud og snakkede med os, han begyndte at fortælle om nogle af bilerne og så gik snakken… Det endte så med at vi kom ind på hvilken Ferrari Thomas havde prøvet at køre - han fik engang et kørekursus i gave, hvor han skulle ud og køre i en gul 355´er + et par andre biler - og så var det Ulriks tur og han startede bare fra en ende ”Den, den, den og den og den, den og den” - Jeg var bare ”rød” af misundelse mens han bare stod og pegede! Han fortalte, at han havde kørt den røde 512 TR til Roskilde en søndag morgen omkring kl. 07, og der var næsten ikke skyggen af en bil på motortrafikvejen. Vi kan vidst alle blive enige om at misundelse er en GRIM ting, ik'?

 

Inden vi tog afsked med Ulrik - og de dejlige biler - gik vi en tur i Ferrari-shoppen, og der måtte jeg lige købe en souvenir med hjem, så jeg købte mig en dejlig rød Ferrari 360 Spider - dog kun i str. 1:18 - som i dag står godt i mit skab og giver gode minder om en dejlig tur!!

 

Jeg vil gerne UNDERSTREGE, at det er så godt som umuligt at komme ind hos Damgaard, og vil ikke råde jer til  at spørge derovre. Vi fik af vide, at det var meget meget sjældent de får gæster som ikke er mulige købere, og det er der flere grunde til.

1.   De har ikke tid, de er kun to + mekanikerne og folkene bag Ferrari shoppen.

2.   Det er et spørgsmål om forsikring!