Ude at køre Ferrari 360 Modena

Torsdag d. 28 oktober 2005, det var lidt af en oplevelsesrig dag, den bød på en lille tur rundt i Århus, i en Ferrari 360 Modena. Det var meget spændt, at jeg - Kenneth - med hastige skridt nærmede mig Århus Domkirke, for derfra at gå videre om imod Cafe Casablanca i Rosengade, hvor WeLoveFerrari.dk var blevet inviteret, til at komme og få en tur i en 360'er. Desværre kunne Morten ikke være til stede, så jeg var af sted på ene hånd.

Det var lige før det lå i luften, at der lige om hjørnet ville holde en dejlig rød F360'er - måske det bare var mig, der var lidt oppe at køre, og det derfor var ren indbildning?! I hvert fald så jeg meget frem til den oplevelse, der, forhåbenlig, ville stå lige om hjørnet! Og det gjorde den:

Der dannedes så småt en lille klump i halsen, jeg fik taget et par billeder, og listede derefter ind på Cafeen, og fandt Ferrariens ejermand. En kort snak foran bilen, og ejeren spørg, "Nå, var det ikke noget med, at du skulle have en tur?" - det kunne jeg ikke takke nej til!

Imens jeg får fumlet min taske og min jakke af, og hopper ind i bilen, da bliver klumpen i min hals, og min plus bestemt ikke mindre, hvor meget jeg når at tænke, det ved jeg ikke, men inden længe sad jeg lige foran en fantastisk syngende V8 motor - det var lige så nakkehårene rejste sig. Hvilken lyd - og så sidder man i passagersædet i bilen. Brummende i tomgang, ved godt 1.100 omdrejninger i minuttet, og 400 heste i ryggen, til at skyde os fremad!

Følelsen af at sidde i en bil, for mig dog ikke hvilken som helst bil, og så mærke ens hjerte pumpe og pumpe, som havde man løbet et maraton, det føles meget underligt, men omvendt også meget godt - det var dog ikke så hårdt, som at skulle løbe et maraton.

På vores tur rundt i Århus mødte vi enormt mange blikke, flere der næsten drejede halsen af led, i bare forundring og misundelse, og det var med et meget stort smil, at jeg fint hilste igen på de folk, der nu en gang ikke kunne holde lapperne i lommerne!

Desværre var vejret ikke det bedste, det var gråt, og regnfuld, og derfor var vejen ret glat og fedtet, så på vej op ad Randersvej slog tracktioncontrole til - vel og mærke i 3. gear!

Det var virkelig en oplevelse - og tilbage ved Cafe Casablanca, da kunne jeg endnu en gang stå og beundre Ferrarien, lyden og at jeg netop var stået ud, efter en alt for fed tur!

Vi er mere end taknemmelige for, at have fået invitationen til denne tur, det var virkelig en oplevelse, der sætter sig på nethinden! Der skal lyde et kæmpe tak for turen fra min side!!

Desværre blev det ikke til så mange billeder fra dagen, men et par stykker fik jeg da taget:

Her stod den så... Lige ude foran Casablanca Sikke dog en bil...
     
Fra siden... En anden sjov vinkel Lige et kig inden i
     
Her står jeg ved siden af Fronten Så skulle de videre
     
   
  Værd at bemærke var
også denne Noble, som
i følgeskab med 360'en
også er at finde til
Biler for Alle i Herning
2005