Magic India Discovery

Efter de to tidligere succes'er - China 15.000 Red Miles og Panamerica 20.000 miles turene, der blev kørt i henholdsvis to Ferrari 612 Scaglietti'er og to Ferrari 599 GTB'er - har Ferrari nu endnu en længere tur på programmet. Denne gang kommer det til at foregå i Indien, hvor to Ferrari 612 Scagliettier skal tilbagelægge en tur, svarende til 11.000km, der starter i byen Mumbai, den 25. februar i år, og ender i den selv samme by den 8. maj.

Turen har denne gang fået navnet Magic India Discovery, og 50 heldige journalister fra hele verden har fået den unikke mulighed, for at køre en af disse fantastiske biler over den 12 etaper og 72 dage lange tur. Journalisterne vil her få muligheden for at opleve det mangfoldige Indien,

Sådan kommer de to 612'ere, der skal deltage i  turen, til at se ud..

der byder på en lang række forskellige kulturer, bygningsværker og en fantastisk natur. De vil samtidig få mulighed for at se nærmere på den enorme økonomiske udvikling, der finder sted i Indien i øjeblikket - især på IT-området og i forbindelse med udvidelsen, og forbedringen af den indiske infrastruktur.

Med denne tur får Ferrari skabt en masse opmærksomhed omkring deres biler, og man må derfor formode at de forsøger at appellere til den rigere del af den indiske befolkning, der vokser støt, og dermed udvide deres markeder i Asien, der langt fra er på højde med markederne i f.eks. Europa og USA.