Alonso til Ferrari

Fernando Alonso er nu endelig bekræftet som ny kører hos Ferrari Teamet. Den tidligere Formel1-verdensmester erstatter den finske kører Kimi Räikkönnen, der i sin tid hos Ferrari har vundet en enkelt VM-titel.

Det er ikke den store overraskelse, at det bliver lige netop Alonso, der overtager finnens sæde, da der har været megen snak omkring et samarbejde mellem det italienske Ferrari team og den spanske kører i en årrække, hvor Alonso har kørt for de to andre topteams Renault, hvor han har vundet to VM-titler, og Mclaren Merces.

Der er ingen tvivl om, at vi kan se frem til en spændende sæson i 2010, hvor Felipe Massa også forventes at være tilbage efter sin voldsomme crash, der har forhindret ham i at fuldføre den indeværende sæson. Med Felipe Massa og Fernando Alonso i samme team kan vi se frem til tætte interne dueller om at bliver teamets første-køre, og der er slet ingen tvivl om at begge kører brænder for at køre hos teamet, og vi kan derfor forhåbentligt også se frem til et langt og godt samarbejde, der også gerne skulle resultere i endnu flere verdensmesterskaber til Ferrari.