Sidste nyt fra Felipe Massa

Ferrarikørere Felipe Massa, der tidligere på året var involveret i et voldsomt crash, der nær havde kostet ham hans karriere indenfor racing, er nu så småt ved at være på benene igen. Massa vendte i mandags "hjem" til Maranello for at påbegynde sin genoptræning til 2010-sæsonen, hvor han igen vil sidde bag rattet i Ferrari formel1 bil - dog denne gang med en vis Fernando Alonso ved sin side i stedet for den finske kører Kimi Räikonnen.

Udover to tests i simulatoren har Felipe også haft tid til at nærstudere den sprit nye Ferrari 458 Italia, som han eftersigende skulle syntes rigtigt godt om, så mon ikke det kunne tænkes, at der kommer til at holde et enkelt eksemplar af vidunderet i hans garage? Torsdag var der sat tid af til at chatte med nogle af de mange Ferrari fans rundt omkring i verden, og der var her rig mulighed for at spørge f1-kørere om alt mellem himmel og jord, og det kom der nogle ret interessante nyheder ud af.

Felipe Massa at the Ferrari headquarters in Maranello
Massa ved siden af den nye Ferrari 458 Italia på fabrikken i Maranello

Massa gør comeback i Brasiliens GP:
Desværre ikke bag rattet i Ferrarien, som Giancarlo Fisichella stadig vil tage sig kærligt af, men ikke desto mindre har Massa fået den store ære af at flage det Brasilianske GP af når vinderen i Sao Paolo krydser mållinien på sidste omgang. Lad os håbe at det kan virke lidt ekstra motiverende, at det er en holdkammeret, der står med det ternede flag, så vi får en af de røde biler først over målstregen, og ikke mindst en tiltrængt Gran Prix sejr inden 2009 sæsonen afsluttes i Abu Dhabi.

Massas kommentar til Alonsos skifte og Sebastian Vettel:
Der har den seneste tid været megen snak omkring at Ferrari eftersigende skulle være vældigt interesseret i det unge tyske stortalen Sebastian Vettel. Til dette, og Alonsos som ny medkører, svarer Massa: ”Jeg er sikker på, at Fernando og jeg skaber et godt team, og vi vil arbejde godt sammen. Målet er meget simpelt: At vinde.” ”Hvorfor ikke? (om Vettel, Red.) Måske en dag…jeg har haft mange holdkammerater: Heidfeld, Fisichella, Villeneuve, Michael, Kimi og nu får jeg Alonso. Der er plads til alle.”


Vi glæder os til at se Felipe tilbage i Ferrari'en og ønsker ham al mulig held og lykke med genoptræning op til næste sæson!