Schumacher til Mercedes?

Det er nu for alvor blevet silly-season i formel1! Den evigt tilbagevendende rygteperiode i mellem den forgangne og den kommende sæson, hvor medierne forsøger at opklare, hvilke kører der bytter plads, hvor der bliver byttet motorpartner og hvem der ikke får noget sæde i næste sæson. Som vi tidligere har skrevet her på siden har Ferraris præsident Luca di Montezemolo ytret ønske om, at få tilladelse til at stille til start med en 3. Ferrari i 2010-sæsonen, som eftersigende skulle køres af Michael Schumacher, men nu går rygterne dog pludselig fået en helt anden drejning!

Den tidligere teamejer Eddie Jordan, der i sin tid stod bag formel1teamet ved samme navn, har udtalt at Schumacher i øjeblikket forhandler med Mercedes om et sæde i den kommende sæson. Rygterne er opstået i forbindelse med Mercedes Benz opkøb af Brawn GP, der næste år kommer til at hedde Mercedes GP. Mercedes Benz er ejet af den store Daimler Koncern, og det netop denne koncern som Eddie Jordan påstår at Schumacher er i forhandlinger med.

Ingen kan vide om der rent faktisk er noget sandt i rygterne, men Mercedes egen sportschef, Norbert Haug, har udtalt følgende til pressen om næste års køre lineup: "I bliver overraskede..". Ideén skulle i følge rygtebørsen være at Schumacher kører for Mercedes i 2010-sæsonen, hvorefter man så vil forsøge at erhverve sig det tyske stortalent Sebastian Vettel, som Mercedes uden tvivl gerne vil have fingrene i - ligesom mange andre F1-teams! Der vil altså givetvis kun blive tale om en enkelt sæson for den tidligere verdensmester, men hvordan Ferrari vil forholde sig til situationen, hvis det reelt går hen og bliver til virkelighed, og om Schumacher overhovedet vil være i stand til at køre en formel1bil igen efter sin skade, er umuligt at give noget konkret svar på før de officielle udmeldinger kommer frem.

Schumacher er en af de mest populære kørere igennem tiden, så der er med garanti mange, som gerne ser ham vende tilbage i vante omgivelser. Mange fans vil dog nok studse noget over hans comeback, hvis det bliver i en Mercedes og ikke en Ferrari som mange håber på.!