1-2 sejr til Ferrari!!

Efter en forfærdeligt skuffende 2009-sæson vendte Ferrari tilbage for fuld kraft, da de i weekenden tog den første 1-2 sejr i mange år. Fernando Alonso, som kørte sit første løb for Ferrari, debuterede på bedst mulig vis og tog sejren foran Felipe Massa, der lader til at være kommet sig fuldstændigt ovenpå ulykken i sidste sæson.                                     

Desværre for alle os seere blev løbet en meget monotom oplevelse, hvor begrebet overhaling tilsyneladende er blevet slettet fra harddisken i løbet af vinteren. Den eneste overraskelse stod Sebastian Vettel for, da han mod slutningen af løbet måtte se sit forspring løbe ud i ørken-sandet til stor ærgrelse for Red Bull teamet, der uden tvivl havde håbet på en sejr. Fernando Alonso og Massa indhentede hurtigt den talentfulde tysker og kørte derefter kortegekørsel hele vejen mod målstregen, hvor teamets mekanikeren kunne hylde deres to helte, som på bedste vis har sikret Ferrari føringen i både kørernes og konstruktørernes VM.

  Ferrari, Bahrain, 2010

Michael Schumacher levede derimod ikke helt op til de store forventninger op til sit comeback, da han måtte nøjes med en 6. plads, efter at være startet som nr. 7 på startgridden. Schumacher var meget skuffet over selve løbets forløb, dog ikke på grund af en dårligt kørende Mercedes, men på grund af de manglende muligheder for overhalinger. Flere af feltets kører har efterfølgende udtalt sig omkring de nye regelændringer, og det lader til at stort set alle er enige i, at der mangler overhalinger og spænding, hvis verdens mange formel1fans skal have en chance for at holde sig vågne foran tv-skærme under transmitionen. Bernie Ecclestone giver kørerne ret i deres udtalelser, men vil dog afvente situationen i de kommende løb og først derefter indføre de nødvendige ændringer, hvis de kommende løb i kalendere forløber på samme måde som løbet i Bahrain.